Angajari Videochat Bucuresti - Infinity Agency - Studio videochat Bucuresti
 

Esti tanara, entuziasta, ambitioasa si iti doresti mai mult de la viata?

Iti oferim oportunitatea unui job care nu te ingradeste, in care inveti abilitati si tactici de comunicare ce iti vor fi de folos toata viata.

0729 270 239

Infinity Agency
Angajari Videochat Bucuresti

Oricine poate sa lucreze in acest domeniu daca are peste 18 ani, cunoaste o limba straina, este perseverenta si dornica de a face bani. Suntem un studio de videochat profesionist, elegant, cu o echipa tanara, unita, capabila sa te ajute sa descoperi frumusetea si beneficiile job-ului de model de videochat.

La Infinity Agency ai parte de camere cu decoruri elegante, sofisticate, care sa te puna in valoare ajutandu-te sa ai cati mai multi membrii. Cheia succesului este insa la tine. Te vom ajuta sa faci din tine un brand personal si sa te reinventezi cat mai des. Videochatul este fun si te vei distra facand bani!

Program de lucruTura de dimineata de la ora 07:00 - 15:00

Tura de dupa-amiza de la ora 15:00 – 23:00

Tura de noapte de la ora 23:00 – 07:00

Infinity Agency

Angajari Videochat Bucuresti

Salariu fix garantat - 3.000 Ron

Infinity Agency ofera un salariu fix de 3.000 ron, deoarece unele modele isi doresc o certitudine ca aceste castiguri din videochat sunt reale si un salariu fix le-ar permite o anumita stabilitate financiara.


Comisioane progresive 50-70%

Punem accent pe seriozitate si pe dorinta de munca. Tocmai de aceea oferim un comision mai mare acelor modele care muncesc mai mult.


Bonus de angajare - 200$

Am ales sa oferim un bonus de 200$ in prima luna modelelor ce isi aleg sa inceapa o colaborare cu noi. Detalii despre acest bonus le veti primi la interviului de angajare.


Castiga un LOOK fabulos

Ne place sa mentinem zambetul pe fata modelelor noastre, de aceea le oferim sansa de acastiga o schimbare de look printr-o operatie estetica de marire a sanilor.


Noua ta masina

Infinity Agency te ajuta sa-ti indeplinesti unul din visele tale: sa ai o masina fabuloasa! Te ajutam sa iti achizitionezi masina visurilor tale prin programul "Masina mea fabuloasa".

Open chat