Beneficii Videochat Bucuresti - Infinity Agency - Studio videochat Bucuresti
 
Modern si elegant, Infinity Agency - Studio videochat Bucuresti este conceput astfel incat sa ofere o atmosfera calda celor ce ii pasesc pragul

Studioul de videochat Infinity este alegerea fireasca pentru o cariera de succes in videochat


0729 270 239


Alatura-te unui studio de videochat care are un mediu de munca profesional si placut, compus in intregime din staff feminin, aici vei avea parte de traineri dedicati si adevarati profesionisti in videochat. Iti promitem ca vom avea o colaborarea flexibila si relaxata. Te asteptam la o discutie!

Programul, comisioanele si bonusurile au fost create special pentru a putea fi atinse si pentru a-ti oferi sentimentul de implinire profesionala.

Suntem pregatiti sa oferim cele mai bune solutii in videochat, suntem dedicati meseriei pe care o practicam si suntem specializati in activitatea de videochat. O echipa profesionista are nevoie de intuitie, adaptabilitate dar si rabdare pentru a raspunde eficient nevoilor fiecarui model de videochat.

Contactati-ne

adresa Adresa: Str Tepelus, nr 3


telefon Telefon: 0729 270 239


whatsapp WhatsApp: 0729 270 239

facebook Facebook: InfinityAgency


messenger Messenger: InfinityAgency


instagram Instagram: InfinityAgency

 
Pentru interviu contactati-ne telefonic sau intra in legatura cu noi prin chat-ul intern al site-ului nostru

Daca vrei sa ai o experienta unica nu ezita sa ne vizitezi


0729 270 239

Dorim sa iti oferim o experienta unica inca din momentul in care ai pasit in studioul nostru. Te va intampina o atmosfera calda, intr-un cadru modern si o muzica placuta, ambientala. Te vei putea bucura de un studio de videochat elegant dotat cu echipamente tehnice profesionale.

Un job in videochat reprezinta un loc de munca in care se poate castiga un venit mediu de 2.000 - 8.000 $/luna, in functie de performante, in studioul de videochat ai parte de un program flexibil, nu este necesara experienta in domeniul videochat pentru a fi un model performant. E un loc de munca in care faci bani relaxata, te distrezi si faci parte dintr-o echipa simpatica si profesionista!

Open chat